Benzer yazılım yaptık diyenlere farkımızı gösterdik inanamadılar. Test etmeniz için 3 Gün denemek bedava. Facebook gruplarına API siz TOKENSİZ Gönderim yapmanızı sağlıyoruz. Gizli ve Kapalı Grupların Tümüne Gönderim Yapılır. Admin Onaylı ve Onaysız Grupları Listeler Gruplardan ve Bu Gruplardan Tek Tıkla Ayrılmanızı Sağlar.
Programı demo olarak kullandım. Tebrik ederim fevkalade süper bir program yapmışsın / yapmışsınız..
Öncelikle eklenen profilin gruplarını otomatik bulup onları check edip paylaşım yapabilecek olanları ayıran vede bunu saniyeler içinde tamamlayan şuana kadar bir program görmedim...
Arayüz web tarayıcıda olduğu için zaten kafamız dağılmadan kolayca paylaşım yapabiliyoruz..
Linkimizi eklediğimiz alan da gelen verilerde değişiklik yapıp kayıt altında tutması ayrıca güzel... (Fakat linkler arasında arama kısmı olmalı)
Eklenen linki profilde açık olan gruplara veya onaylı şekilde ki tüm gruplara göndermesi güzel..
Bence eklene profilin sayfalarına da gönderim yapsa güzel olur... En azından ayrıca onlara gönderim için dış facebook da uğraşmam..
Paylaşımda zaman aralığı seçeneğini verilen değerlere göre seçmesi ve bunun yanında sizin linke eklediğiniz mesajlardan seçerek rastgele yorumları da atması ban ve engel olayına yani flood korumasına takılmasını engellemesi çok güzel ve başarılı düşünülmüş...
Yani botu tam manasıyla kullanarak sitenizi canlı tutabilirsiniz... fiyat kısmı için bir küçük yorum eklemek isterim, herkesin bütçesine göre olmayabilir ama bence
1 gün xtl
3 gün xtl
7 gün xtl
15 gün xtl
30 gün xtl
60 gün xtl
90 gün xtl
şeklinde olup kontör mantığına indirgenirse daha fazla kitleye hitap diye düşünüyorum...
Tekrar tebrik eder, bol satışlar dilerim....