Çok teşekkürler ,cümlemiz kazasız belasız inşallah.
Benimkisi 1.4 Tsi (dsg şanzıman) 150 beygir. (yeni çıkan cc'lerin 1.4 leri bu şekilde çıkıyor) bir öncekiler 160 beygirdi , 2015'ten sonra bu araçlarda biraz düzenlemeye gidip yakıtı biraz daha düşürmüşler.
Yakıt değerleri fabrika verileri şu şekilde ;
Şehir içi :6,9 lt
Şehir dışı : 4.9 lt
(-ki bence bu heybette ve segmentteki benzinli araç için güzel sayılacak rakamlardır.)
2.0 motor dizel olanının ise 150 ve 184 beygir olanları var . Fiyatları biraz daha yüksek tabi. 160 bin ile 190 bin arasında.
Bence araç oldukça seri , ivmelenmesi ve üst hızlara kolayca ulaşması zor olmuyor.Kalkışta ve çoğu mesafede birçok aracı sınıfta bırakır. F1 vites , dsg şanzımanın vites geçişleri mükemmele yakın sessiz ve sarsıntısız.
Malzeme kalitesi farklı(üst düzey) , kasa tip ve şekli ve yol tutuş 10 üzerinden 9 diyebilirim. Amortisör kötü değil ancak elbette bir yüksek araç gibi yumuşak olmaz bu tip araçlarda.
1 aya yakın oldu alalı oldukça memnunum araçtan.
(Şuana kadar bir şikayetim olmadı.) Zaten deneyerek bilerek aldığım için benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.
Tekrar Allah kaza bela vermesin hocam detaylar için teşekkürler. Bizde yıllardır volkswagen kullanıyoruz ama genelde ticari araç kullandığımız için işimiz gereğiyle 1.9 motor 2.0 motor 2,5 motordan aşağı kullanmadık
Nasipse bir tane aile için otomobil düşünüyoruz 1.4 ve benzinli olması 2.0 motordan inip 1.4le uzun yola gidecek biri için endişe yaratmıyor değil o yüzden merak ettim , Bu arada aracınıza bi-xenon taktırıp sol şeritlerin ağır abisi olmanızı öneririm aracınızla

Allah kaza bela vermesin, tekrar sağolun