otoriter siteyi geçmenin tek yolu otoriter olmaktır. Bahsettiğiniz örnekte 1.sırada youtube olamaz çünkü o anahtar kelimede oldukça otoriter bir site var ve neredeyse mükemmel derecede kullanıcıları oldukça memnun bir site var.

Yine bir diğer örnek olarak anahtar kelime bazında bakarsak (dediğime dikkat ederek) bana kalırsa tamindir bile otoriter sayılmaz. İyi bir seo ile anahtar kelime bazında geçilebilir olduğunu biliyorum. Tamindir ise rakibiniz umudunuz yüksek olsun yani.

Ben size otoriter bir site ismi vereyim neredeyse bütün anahtar kelimeleri domine etmiş bir site -> oyunskor. Böyle bir siteyi anahtar kelime bazında geçmek bile oldukça zordur (özellikle son 3-4 ay içinde iyice raydan çıktı onun öncesinde anahtar kelime bazında en azından geçilebiliyordu) ama yinede çalışmalar ile denemeye devam ediyoruz.

Öneri bazında soracak olursan aklına gelecek bütün seo parametreleri kullanarak iyi ve uzun soluklu bir çalışma yapacaksın. Otoriter siteyle yarışmak geriden her gün 2 basamak zıplayarak gelmeye benzemez uzun ve sabır isteyen bir savaştır.