Bu videoyu izledikten sonra bu işi bilen bile pc kurmaktan çekinir yahu

Mutlaka dikkat edeceğim. Biraz da kendim öğrenmek istediğim için kurmak istiyorum. Evde kullanılmayan bir bilgisayarı söküp onda mı denesem diye düşünmüyor değilim önce. Yanarsa o yansın
İstanbul'da olsaydım ben ücretsiz yapardım..
Düşünmeniz yeter teşekkür ederim
Hocam bilmiyorsan kesinlikle ugrasma ben eski laptopumu actim videolara bakarak tamir edecektim pc yandi
Nerde hata yapmıştınız da öyle oldu?
Windows 10 ücretsiz süresi doldu. Montajınızı yaptıktan sonra crackli bir sistem alın cafelerden yada teknik servislerden o şekilde idarelik olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra full sürümünü alıp yükleyebilirsiniz.
Bu arada montaj sırasında sizi zorlayacak olan kısım arkadaşlarında dediği gibi reset power soketleridir bunlar için anakart kullanım klavuzuna göz atın bakarak rahat bir şekilde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Ek olarak tavsiye isterseniz, nazik davranın parçalara hiç ummadık yerden ummadık bir parça eğilebilir kırılabilir. Özellikle işlemci ve ram takarken dikkatli olun
Hayırlı olsun.
Çok teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için. Crackli Win 10 burdan birinde yokmudur acaba

Bir de onu USB'ye attığım zaman, pc kurulumu sonrası bilgisayara usb yi taktımmı hemen kurulum başlar mı yoksa ek ayar mı gerekir?