Ben yediemin otoparkında çalışıyorum bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.
- İhale öncesi aracı gidip görebilirsiniz fakat çalıştıramazsınız.
- İhaleden araç aldığınızda ruhsatı yoksa bu sizin suçunuz değil emniyetten yardımcı oluyolar.
- Ayrıca internet üzerinden de teklif yapabiliyorsunuz.(Mafyacılığı önlemek açısından)
- İnternet üzerinden teklifi ihale öncesi yapıyorsunuz.
- Araç başında ilk önce sizin internetten yaptıgınız teklifi söylüyolar arttıran olursa tekrar internetten teklif yapamassınız.
- Araç başındaki ihalede araç beledinin %5 ini teminat olarak ihale öncesi veriyosunuz. İhale size kalmassa geri alıyorsunuz.
teşekkür ederim peki araç nerde hangi otoparkta nerden öğrenebiliriz gidip bakmak için malum esatis uyaptan takip ediyorum hiçbir özelliği yazmıyor kaç km vs vs.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:01:59 -->-> Daha önceki mesaj 12:56:58 --
İcra dan bir tane araba aldım.İzmir sabuncu beli mevkinde aracı hurdaya çıkardım.Size tavsiyem 3-5 fazla verin sahibinden yada sıfır alın.Aglayanın malı cidden gülene hayır olmuyor.Naçizane tavsiyem tabi ki taktir sizin.
teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama şu var eğer hiç teklif vs gelmez ise fiyatı düşebiliyor ben tek teklif vericem kalır veya kalmaz.
ben başlangıç teklifini vericem gerisi nasıp olur ve ya olmaz.