oAkbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 yıldır beraber çalıştığım resel firması ile memnun kalmadığım için bu yıl sözleşmemi yenilemeyeceğim Film ve dizi siteleri ile uğraşıyorum kesinlikle Upload etmiyorum ve hostumda dosya barındırmıyorum ***** dosya dağıtmıyor oyun prgram gibi işlere girmiyorum yanlızca Embed kod ile film dizi ekliyorum + ***** bilme ne bunlarlada işim yok bana sağlam çalışacağım resel satan yer arıyorum bazen hitim 400 500 olur bazen 7 8 bin olur uygun fiyata çalışabileceğim arkadaşlar yazarsa sevinirim ..

Not: yok cpu tükendi yok iplik bitti bahane istemiyorum açık açık yazdım embed kod ile film veya dizi yayınlıyorum saygılar iyi çalışmalar ..
Merhaba,

İsteğinizi karşılayacak yüksek performanslı SSD Cloud hosting ve reseller paketlerimiz bulunmaktadır.(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme ve Yedeklere Dosya Bazında Ulaşabilme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde 7 gün koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.

SSD Cloud Reseller Paketlerimiz

Sunucularımızın tamamı xeon E5 serisi işlemciler ve SSD diskler ile donatılmış olup yüksek performans ve verim sağlamaktadır. ABD, Fransa ve Türkiye üzerinden hizmet sağlayabilmekteyiz. Ayrıca yıllık alımlarınızda indirim mevcuttur.

PHP Selector ile istediğiniz php sürümünü kullanabilirsiniz. Detayları görüşmek üzere canlı destek hattımıza bekleriz.

Teşekkürler
CloudBunny.net