Size katılıyorum, arkadaşın hevesini kırmak istemem ama artık çok faydasız tamamen benliğini yitirmiş giriş seviyesinde bilgiler paylaşılıyor.İyi yönü daha önce yazılmış ve geri sayfalar da kalmış benzeri makaleleri bulamayanlar bu giriş bilgilerine kolayca ulaşıyor.Onun dışında fayda kısmında her kafadan bir ses çıktığı için fayda mı getirir zarar mı onu da uygulayan bilir.
Bence daha detaylı, giriş seviyesinden ileri kimsenin yazmadığı şeyleri bulmanın ve paylaşmanın vakti. Bunu da pek kimsenin yapacağını sanmıyorum.
Birtek benmiyim bu gibi konulara sinir olan diyecektim ki bir kişi daha varmış neyseki.
Ben foruma girince aramak istediğim birşey varsa arama kısmını kullanırım. Birde yeni neler var, trendler neler diye düşünerek belli başlı forum başlıkları altında yazılanları tararım. Varsa bir bilgim onu paylaşır veya birilerinin daha önce yanıtlanmamış / eksik yanıtlanmış sorularına yazarım.
Fakat bu nedir böyle ya !
Adam henüz meta taglarla ilgili konu yazmış. Şimdi bu adam neler neler daha yazacak. 2005' den almış mevzuyu. Utanmasa seo nedir diye konu açacak.