Selam herkese kolay gelsin. Bende panik atak anksiyete bozukluğu var yani kaygı bozukluğu.. Bunun için ilaç kullanıyorum bi dönem atlatmıştım şimdi geri geldi. Hastaneleri hiç sevmiyorum hastane ve doktor gördüğüm zaman nabzım 180lere kadar çıkıyor ve endişe duyuyorum. Her hafta psikoterapiye gidiyorum ve düzenli yeni bir ilaca başladım. Asıl sorum şu ben tansiyon hastası mıyım? Tansiyon aletini görünce çok korkuyorum ya yüksek çıkarsa diye? Geçen ölçtüler 19 çıktı çok stresliydim. Sonra 4 sene önce bi ara yine panik atak geçirmiştim 18 çıkmıştı. Ameliyat oldum geçen ameliyat sonrası narkozdan sonra gelip ölçtüler normal çıktı 12 8 falan. Bütün tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı ekg tam iç batım vesaire.. Onlarıda zar zor yaptırdım ekg cihazına bağladıklarında beni kalbim 180 170 civarı çok hızlı atıyordu. Tansiyon aleti sipariş ettim brownun en iyisinden. Şimdi yarın elimde olacak ama çok korkuyorum kalp krizi falan geçircem diye ne yapmalıyım sizce? Yarın sizce stresten mi oluyor? Lütfen sadece bilenler yorum yazsın bilmeyenler beni geriyor çünkü.. sağolun saygılar