oAkbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3 yıldır beraber çalıştığım resel firması ile memnun kalmadığım için bu yıl sözleşmemi yenilemeyeceğim Film ve dizi siteleri ile uğraşıyorum kesinlikle Upload etmiyorum ve hostumda dosya barındırmıyorum ***** dosya dağıtmıyor oyun prgram gibi işlere girmiyorum yanlızca Embed kod ile film dizi ekliyorum + ***** bilme ne bunlarlada işim yok bana sağlam çalışacağım resel satan yer arıyorum bazen hitim 400 500 olur bazen 7 8 bin olur uygun fiyata çalışabileceğim arkadaşlar yazarsa sevinirim ..

Not: yok cpu tükendi yok iplik bitti bahane istemiyorum açık açık yazdım embed kod ile film veya dizi yayınlıyorum saygılar iyi çalışmalar ..
Merhaba,

CPU Tüketimi firmanın / firmaların ürettikleri bir bahane değildir, gönül isterki sınırsız işlemci kullanın bizde sizden para kazanalım fakat bizim sunucularımızında belli bir işlemci ve ram limiti vardır bu nedenle maalesef sizede bir limit verilmelidir.

Sizin bu durumda yapmanız gereken doğru adımlar atmak reseller sorun yaşıyorsanız scirpt optimize ettirmek hala sorun yaşarsanızda VDS vb. ürünler alabilirsiniz.

Reseller paketimizi aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

https://www.r10.net/reseller-hosting/...ktivasyon.html

NOT: Mesai saatlerimiz içinde en iyi şekilde destek alacağınızın garantisini sunmaktayız. Telefon numaramızdan 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Telefon: 0 850 302 58 42 PBX | Fax: 0 850 302 58 42 | Web: www.anindahosting.com | Email: iletisim[at]anindahosting.com

Kurumsal Bilgilerimiz;
  • Vergi Dairesi: Site V.D
  • Vergi Numarası: 6970276311
  • Ticaret Ünvanı: ANINDAHOSTİNG İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ