tanselkahraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu güncel kalır arkadaşım. Bu kadar detay yazıp biz sanalın prezentıbılını arıyoruz demek yerine şöyle işimiz var bunu yapabilen varmı desen (yani milletin gözünü korkutmadan) çünkü fazlası ile hayal edileni yapabilen arkadaşımız mevcut burada biride benim ama böyle kariyer misali süslü cümleler yerine basit bir şekilde istenilen iş anlatılsa çok daha fazla sonuç alınır. Bilemedim yanlış mı düşündüm arkadaşlar.
Bence yanlış düşünceniz. Kendisiyle görüşme fırsatım oldu oldukça mütevazı ve yardımsever bir işveren. Bunun bir projelik değil maaşlı bir iş olduğunu dikkate alınız. Firma git kullanıyorsa elemanın git kullanabilmesi bir artıdır. Firma twig template'ini kullanıyorsa elemanın twig template'ini daha önceden görmüş incelemiş biliyor olması bir artıdır. CrossBrowser, Responsive tasarımı bilmeden bugün popüler Javascript frameworklerinden bir tanesini bilmeden, gulp , grunt, sass bilmeden bir tane PSD'yi CSS'e döküp ben front end developerım diyen r10 üyelerinden arındırılmak için tam anlamıyla yeterli ve gerekli bir ilan olmuştur diye düşünüyorum.