googce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaslar günlük 20-30k girişli memur sitemi bir anda google sildi . kullanıcı girişi 0a indi bir anda ne yapmalıyım acıl yardımınıza ihtiyacım var. tools ta hiç bir uyarı yok
hocam geçen günki bahsettiğimiz siteniz sanırım bu. google infoyu uçurmuş.
yapabiliyorsanız adsense'i kaldırın hemen. o da banlanmasın. zaten gelir elde edemez.
sandbox gibi görünüyor. nedenini anlamak lazım. ben durumu bi inceleyim dönerim yine size. adsense'i kaldırıp beklemede kalın derim.

edit: adsense yokmuş. reklamlarınızı ilk bakışta adsense sanmışım. anasayfadan 5 adet do follow link çıkışı olmuş. banlanma sebebi büyük ihtimalle link çıkışları. eğer reklamcılarınız açısından problem olmayacaksa linklerinizi nofollow'a çevirip pingletin siteyi. tekrar normale döner.

edit2: yabancı sitelere link çıkışlarınız direk oluyor. yeni sekme-sayfa'ya çıkış şeklinde düzenlemenizde de siteniz açısından fayda olur. hem dofollow hem direk linke yönlenen sayfa kullanıcılar için paravan görüntüsü verebilir. emin değilim ama Google'ın yaptırımı olmasa bile iyi bakacağına pek ihtimal vermiyorum. kolay gelsin.