vatanyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,
benim de şikayet konum var ve halen verdiğim parayı tam olarak alabilmiş değilim.
Ancak benim gördüğüm kadarı ile bu arkadaşın bir şekilde işleri ters gitti. Kendisi zor durumda kalınca bize de para iade yapamadı. Neden böyle düşünüyorum çünkü kendisine yapmış olduğum 1000TL ödemenin, bir parça 700, bir parça da 150 şeklinde 850TL'lik kısmını iade etti. Bu iadeleri de kendisi forumdan uzaklaştırıldıktan sonra gerçekleştirdi.
Yani esasen amacı dolandırmak olan kişi bu şekilde davranmaz. Hiç bir şey göndermez.

Bir noktada size katılıyorum. O da işi kesinlikle adli mercilere taşımak lazım. Verilecek bir dilekçe. o kadar. Bu işi ister iyi niyetle ister kötü niyetle yapmış olsun cezasını biz değil bu hatayı yapan ödemeli. Biz kara kara düşüneceğimize o düşünsün.

Şimdi işlerin kötü gitme durumunu anlayabilirim. Bizim de işlerimizin kötü gittiği ödeme yapamadığımız zamanlar oluyor. Ancak gerekirse belgelerle bunu karşıya kanıtlıyoruz ki gönlü rahat olsun, dolandırıcılık yapıp kaçmadık niyetinde. Ama bu arkadaş bana Skype'dan cevapta vermiyor. Anlaştığımız iş SEO işiydi, ben bu arkadaşla iletişimde olamazsam ne yapıcam? İletişime geçmem lazım bir şekilde ancak hiç bi şekilde dönüş sağlamıyor. Eğer bu şekilde 2-3 gün daha devam ederse sizden de gerekli belgeleri alıp gerekli merciilere başvurmaya niyetliyim.