250 tl ye aldım 1 ay önce derisi soyulmaya başladı.
kenarları attı çakma almıştım 50 tl ye eminönüde daha da sağlam 100 defa yıkadık
65 tlye almıştım 6 aydır bende sadece ön burnu öne doğru açıldı biraz o kadar oda hızlı yapıştırıcı ile düzelir diye umuyorum ve rahat

ama birde 300 tl bayılıp gerçeğini aldım o eskidi diye
almayın hocam herşeyden önce herkesin ayagında var artık bi özelligi kalmadi yani rahatlıgıda pek iyi degildir bence orjinale göre, orjinal aldım bayadirda giyiyorum orjinallari dayanıklı oluyor
Ben yarım saat önce aldım şimdi giyiyorum

60 lira dedi 50 liraya aldım. Normalde bu tarz düşünmüyordum sade bir şey arıyordum numarasını bulamadım. Bu modelin numarası varmış bir deneyeyim dedim. Rahatmış, ne kadar dayanır bilinmez ama 50 liraya değer yani

Gidipte çakmasına 100-150 liraya verilmez. Hangi model olursa olsun.
hepsi çakma inanma. Aynı ürünleri istanbul'da kadıköyde dükkanlarında çakma diye satıyorlar, internet'de ithal orjinal diye.
Bende var bir tane 150 tl ye almıştım bir sene önce. Orjinal fln diyoralr ama %100 replika. Super stepten bir tane orjinal almıştım onun yanına bu replikayı giyerim diye de aldım. 14 aylık orjinal airmaxi giyoyurum hiçbir terleme koku v.b birşey yapmadı + 2 kere çamaşır makinesinde 1 saat yıkadım. Birşey olmadı 2. yıkama çamaşırların içinde yaptım çok hafif açılma yaptı daha doğrusu yapışkanı biraz yıprandı ama açılmadı. Diğer çakma olanı çok nadir giymeme rağmen çoğu yerinde açılma var. Bu kadar fark var. Eğer ilk air maxin olacaksa git orjinalini al. Bir söz vardır Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Çok doğru bir sözdür.
Geçenlerde bi niyetlendim ve 50tl den satın aldım. Keşke almasaydım param cebimde kalsaydı 1 ay geçmeden dağılmaya şekilsiz bi hal almaya başladı. Benim düşüncemi almak istersen kesinlikle alma satana kadar herkes öyle söylüyor ama aradan zaman geçince ayakkabı tanınmaza hale geliyor.
Alıcaksan orijinalinden şaşma derim.
bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum en iyisi orjinal almak