satrancali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo: http://diziizlettik.com/
Tema kodlamasında kullanılan resimler " Arka plan resmi ve önerilen dizi resmidir " böylece sitenin hız konusunda sıkıntı yaşamasının önüne geçilmiştir.

js dosyaları kullanılmamıştır tema kodlarken. buda başka bir hız faktörü.

Mobil respondsive

google page speed analizinden kullanıcı deneyiminden %100 puan almıştır isterseniz kendinizde analiz yaptırabilirsiniz.

seo eklentisi kullanılmamaktadır kendim özel olarak seo sistemini kurdum ( satış sonrası nasıl kullanılacağı anlatılacak ve öğretilecektir, yalnızca 1 sefer ayar yaptıktan sonra otomatiğe bağlıyor( aşırı basit )

yazılarda her yazıda 0 dan resim seçmenize gerek yok kategori slugu ile eklenmiş resmi otomatik olarak yazı resmi olarak belirlemektedir.

Yazı eklerken düzenleyeceğiniz yerler

Yazı başlığı, kategori, iframe kodu ( dizinin ilk bölümünü girerken etikette belirlemeniz gerekiyor 1 seferliğe mahsus )

respondsive mobil temayı ve normal temayı denedikten sonra satın almayı düşünürseniz ücret 100 tl

site için bu eklentilerden başka eklentiye gerek yoktur
Any Mobile Theme Switcher ,
google sitemap
cache eklentisi

Not: 2. kez site yapıyorum kötü olabilir
Çalmamışsın, çırpmamışsın uğraşmış birşeyler çıkartmışsın hocam tebrik ederim. Sen hiç burda 3 sayfa gereksiz yorum yapanların söylediklerine takılma. Her merdiven 1. basamaktan başlar ve yukarı doğru devam eder emin ol burada yaptığın işe saygı göstermeyenlerin bir çoğu o temayı wordress'e dahi entegre edemeyecek kişiler. Bundan dolayı onlardan üstte olduğunu ama burada durmaman gerektiğini bil yeterli.

Tekrar tebrik ederim. vvarez sitelerinde tema arayıp emek vermenin ne olduğunu bilmeyen kişiler senin temanın güzelliğini göremezler