EmrahDD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,
Anadolu yakasında ikamet etmekteyim evleneceğim için ve taşınma sürecim olduğundan Avrupa yakasında iş aramaktayım.
Şu an Hong Kong menşeli doğrudan satış ve e-ticaret yapan bir firmanın lojistik kanadında operasyonel süreci yönetmekteyim. Bu sektörde büyük firmalarda 5 yıldır çalışmaktayım.
Kısaca görev tanımımdan bahsetmek istiyorum detaylı görüşme yüz yüze ( Cv isteyen arkadaşlar pm iletirse dönüş sağlarım)

Sipariş Yönetimi
Yöneticime veya bana gelen siparişleri doğrudan ilgili müşterilerin yurt içi ve yurt dışı birimler doğrultusunda ayırarak sipariş taleplerini oluşturmak. Talep ya da siparişlerin karşılanması, fiyatlandırılması, kaydının tutulması, stokların kontrolü, stok tahsisinin yapılması ya da üretim/satın alma gereksiniminin ilgili yerlere bildirilmesi, sipariş takibi yapılması, teslimatın ve tahsilatın izlenmesi ile gerekli mutabakatların yapılması işlemleri (Müşteriden siparişin alınmasından, malzeme/malın teslim edilmesi ve maliyetlendirme/tahsilat işlemlerine kadar olan sürecin yönetimi)

İade işlemleri, Stok yönetimi, Veri ve ürün girişleri

Bunun yanı sıra;
  • Süreç Yönetimi
  • Blog Yönetimi
  • Müşteri ilişkileri
  • Araştırma ve Analiz
  • Dijtal Medya ve Sosyal Medya Yönetimi
  • E-Ticaret

İle ilgilenmekteyim şu an ki mevcut işimde belirttiğim gibi doğrudan satış ve e-ticaret üzerinedir.
Freelance olarak tam zamanlı SEO-SEM-Webmaster karışımı bir arayışımız mevcut, CV, referans ve bilgi-tecrübelerini anlatan bir mail atabilir misin? ulaskaygusuz@gmail.com