noterden onay alırsınız patent değil. şunu sorayım noter bu yazıyı alıp dünyada daha önce yapılmadığını inceleyip tüm dünya capında fikrinize benzer birşey varmı bakıp ardından sonra size tamamdır onaylıyor mu dedi ?
yoksa noter bakttı okudu. dediki şu tarih şu isimli şahis bu fikri bana onaylattımı dedi ?
Hocam biz ilk önce birkaç arkadaşa danıştık bize dedi ki noterden de iş yapabilirsiniz felan dedi. Ardından da biz notere gittiğimizde dosyada yazılan sayfa sayısını hesapladı miktarı hatırlamıyorum sayfa sayısıyla çarptı. Bu fikrin bize ait olduğuna dair felan imza attırdı. Pek olayı hatırlamıyorum ama noterden yapılıyor diye biliyorum. Bir bakın isterseniz bir gün notere işiniz düştüğünde tekrardan bir sorun derim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:21:58 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:29 --
Ben şimdi zamanında gidip "marsta astronot kıyafetiyle yürünür, yürünecek" fikriyle patent alsam para kazanır mıydım? benden izin alarak mı gideceklerdi yani hep merak etmişimdir
Hocam senin bir projen var diyelim ve o projenin patentini alırsan kimse senin yaptığın projeyi senden habersiz kullanamaz.