Şimdiden önlem almanızı öneririm. Sonuçta 5 dolara kayıt ediyorsak az ödemek için yapıyoruz bunu. Daha sonra 3 katını aldıklarında bir anlamı olmuyor.

Aşağıda 2 yanıt.

Alıntı
Hello Salih,

Thank you for contact Doteasy.

May I ask why you decided to transfer your domain away? We really appreciate and value your business. So if there's anything that we can do to keep you here as a customer, we can definitely consider and explore those options.

Please note since your domain purchase on a promotional price, if you want to unlock and transfer the domain away, there will be a US$15.00 domain transfer fee and a form to fill.

If you have further question, feel free to contact us again. Thank you.

Regards,

Benson
Doteasy Customer Service
Burada yanlış mı anladım 15 dolar ödemem mi gerekiyor unlock için diye sordum ve gelen yanıt aşağıda.

Alıntı
Hello Salih,

Thank you for your reply.

You are correct. It is because you got the domain at a promotional price. So if you want to transfer the domain to another registrar, there will be a US$15.00 domain transfer fee and a form to fill.
Seoliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazışmaları fırsat buldukça konuna eklermisin. Benim de doteasy de 4-5 tane domain hesabım var ve zamanında buradan kupon kodlarını vs paylaşmışlığımda olduydu. Bu şekilde haksız kazanç elde etmeleri benim de zoruma gitti şuan
Sonrasında da ciddi bi eleştri yaparak tüm domainleri unlock yapmalarını söyledim. Yanıt bekliyorum. Muhtemelen sallamayacaklar ve icann'a gideceğiz bakalım ne çıkar.