Hizmet sektöründe işini güzel ve kaliteli yapan uzun soluklu kazanır, bu çok önemlidir. Daha da önemlisi, hizmet sektöründe belirli bir müşteri potansiyeline ulaşmanız için en az 6 ay süre ya da bulunduğunuz yere göre sezon değişimi gerekir.
Yazdığınız rakamlar ile 7 masa için televizyon ve ps4 11.200 TL ediyor. Geriye 1.800 TL bütçeniz kalıyor. Üzgünüm, geriye kalan bu bütçe ile dükkanı açıp faaliyet sürdüremezsiniz.
Hedef kitlenizi ve sarf ettiğiniz emeğinizin karşılığını alıp alamayacağınızı çok iyi hesaplamalısınız.
Konudaki ilk mesajınızdaki sorunuzun cevabına gelirsek;
- 13.000 TL ile ps4 salonu açma düşüncesi yanlış bir yatırım düşüncesi..
- Hizmet sektöründe bulunduğunuz konuma göre değişmekle beraber kurulum bütçenizin en az 3 ila 6 katı ayrılmış bütçenizin hazırda bekletilmesi lazım..
En önemli nokta ise bu iş kolu ile aylık ne kadar bir girdi bekliyorsunuz ? Yani kâr değil, kasanıza girecek olan tutar ne olacak ? Biraz da beklentinize göre konuşalım isterseniz.
hocam bizim buralarda çok açan var o yüzden bir arkadaş aklıma girdi vs o yüzden konu açma gereği duydum. 2 üni bitirdim ve işsizim elimde bir çok belge var 10 aydır iş arıyorum borçlarımda var. ülkede adamınız yoksa bir hiç oluyorsunuz. tşk ederim bilgi verdiğiniz içinde ayrıca