hocam öncelikle geçmiş olsun yazdıklarınızın her satırını okudum ve kendi sitemmiş gibi üzüldüm.sizin yaşam tecrübeleriniz elbette benimkiyle asla kıyaslanamaz ama size bir kardeş tavsiyesi olsun şu an sizin siteniz news e ihtiyaç duymayan bir site bu yüzden bu kadar takıntılı bir duruma getirmeyin lütfen şu an news dahil olan ve sizin sitenizin sahip olduğu hit ve alexaya sahip olamayan binlerce site vardır.o yüzden şimdiki halinde şükretmelisiniz.
ikinci olarak söyleyeceğim sitenizi bilmiyorum ama düşündüğüm kadarıyla google sizde bir ince ayrıntı arayıp bulamamış.yada büyük bir hata var,varsa bu da kesin yazılımdan kaynaklıdır.bu yüzden size tavsiyem "profesyonel bir destek" almanız olacaktır.kimse üstüne alınmasın fakat forumdaki "news giriş garanti" tarzı safsata konulara ben inanmıyorum ve forumda açılan şikayet konularını görmekten bıkkın hale geldik.gerçekten bu işi profesyonel anlamda yapan kişilerde vardır onlara saygım sonsuz.
eğer siz sahip olduğunuz bu son model arabaya ek yaptırmak istiyorsanız biraz masrafın gözünüzde büyümemesi gerekiyor

saygılarımla
Hocam sitenizi paylaşabilir misiniz? Ben ve yazıyı okuyacak arkadaşlar bakıp yorum yapabilirler.
Sitenizi paylaşırsanız en azından yorumlarla fikir alış verişi yapılmış olur.
Kullandığınız tema veya yazılımı belirtirmisiniz. Bazen tema/yazılımla alakalı da bir durum olabiliyor. Ya da sitede ufak tefek bazı sorunlar yaşanmışta olabilir.
gitmeeeeee dur! GARDAŞ.
Okadar emek vermişsin bırakma r10'dan destek al bu konuya siteni yaz elimizden ne geliyorsa yapalım tekrar dene, okadar uğraşmışsın pes etme.
google news çıktığından beri seonun bile bir anlamı kalmadı, geçmiş olsun
Siteyi merak ettim bu kadar emek nasıl red edilmiş...
Hepinize dilekleriniz için teşekkür ederim. Site adresini pm attım benim kızdım asıl nokta nedensiz red yemek. Bana dese ki çaldın diyemiyor, dese ki hitin yok diyemiyor, dese ki künyen yok Allah aşkına bir bakın künyeye. Ne diyeyim tekrar sağolun bir fikri olan varsa bekliyorum