20k diyenler neye göre 20k vs merak ettim hangi domain adı 30k 50k ile satıldı ne gördüm ne duydum. Domain güzel ancak o kadar etmesi imkansız sadece yorumlarda kalır. Büyük projen+yatırım+seo+emek olmadan o para etmesi imkansız. Domain sektörü artık bitti denecek duruma geldi. İçerik+seo+hit bunlar para ediyor. Örnek verecek olursak n11.com kimin aklına gelir ama adamlar dehşet yatırımla nerelere geldi. saysam saçma domain adlarına eve yol olur ama yatırımlarla adamlar neler yaptı
Bu domain bir kac gün önce sedoda 10bin dolara satılmıştı. Sebebini bilmedigimiz olaylardan dolayi satıcı domaini satmaktan vazgecmistir? Niye satmayacagi seyi satliga çıkardı? Istedigi rezerv fiyat verilince neden domaini vermedi merak konusu.? Insanin aklina domain sahibi hakkinda değişik seyler geliyor ama suizandan sakiniyoruz. Sahibi bizi aydinlatirsa seviniriz.
Yani domain 30bin tl ediyor. Suanki sahibide 30bin tl civarina 6 7 ay once aldi diye biliyorum yani iyi domainlerin ederi var. Dediginiz gibi domain para etmiuor lafi yanlış. Insanlar sitelerinin guzel bir isme sahip olmasini istedikce bu domainler para edecek. Kimsenin n11 morhipo gibi gibi anlamsiz kelimelerden marka yapacak gücü ve parasi yok.