Öncelikle bütün arkadaşlara merhabalar,

Yeni bir websitesi açtım.Kurumsal bir site.Özgün içerikler giriyorum.Fakat rakiplerim oldukça profesyonel ve güçlü.Çoktan Google'da sıralamaları ele geçirmişler.

-Yeni kurumsal sitem için, hem maliyeti biraz düşük tutarak hemde rekabette sitemin rakiplerine karşı GÜÇLÜ olmasını nasıl sağlayabiliirm?

-Piyasada bulunan seo paketleri pek ilgimi çekmiyor.Güven vermiyor... Mesela tanıtım yazısı alabilirim.Ama tanıtım yazısı alırken de AYNI KATEGORİ de bir siteden mi almalıyım?

-Backlink alırken nelere dikkat etmeliyim? Mesela EDU sitelerden footer backlink almam beni ne derece olumlu etkiler?

-Yada beni olumlu etkileyecek, sıralamamı üstlere taşıyacak, sitemdeki yazıların etkisini GÜÇLÜ kılacak nerelerden backlink almalıyım?

-Backlink,tanıtım yazısı ve sosyal ağlardaki paylaşımlar,sözlük ve forum tanıtımları konusunda hem ekonomik, hem güçlü etki yaratacak arkadaşları/güçlü etki yaratamayacak arkadaşlardan nasıl ayıracağım?

Öneri, memnuniyet ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Maliyet kısıtlamasını da lütfen "ucuz etin yahnisi" şeklinde algılamayın.Her ucuz olan şey kötü değildir.Ayrıca ucuz derken belli bir xx değil de xxx şeklinde de düşünebilirisniz.

Şimdiden teşekkürler