quietman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba. Sunucumda WHM son sürüm kullanmaktayım, ayrıca CXS'de kullanıyorum, yine aynı şekilde en günceli ve upgradeleri düzenli takip ediyorum. Sunucumda ağırlıklı olarak Wordpress siteler mevcut. Şöyle bir sıkıntım var, belirli aralıklar ile wordpress hosting hesaplarına klasör yüklüyor biri yada birileri, CXS'de bu klasörlerin içerisinde bulunan bazı dosyaları yakalıyor fakat sonuç itibariyle bir şekilde o klasörler yüklenmiş oluyor.

Bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim? Bu yükleme durumunu engellemenin bir yolu varmıdır acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

NOT: Wordpress'lerde en güncel versiyonu kullanmaktayım.

Bana kalırsa ilk olarak FTP, Wp-admin ve db bilgilerini değiştirmekle başla. Sunucum dediğine göre kendine ait sunucu ise, FTP'yi kapat. Kullanacağın zamanlar aç veya direk Cpanel / Plesk üzerinden işlemlerini tamamla. Wp-admin için https://tr.wordpress.org/plugins/google-authenticator/ eklentisini öneririm, telefon uygulamasına gelen kod ile login sağlanıyor. Google üzerinden Wordpress Güvenlik Tedbirleri şeklinde arama yaparsan gelenler hemen hemen aynıdır hepsini uyguladığına emin ol. (Wp-admin yolu değiştirme, yazma izinlerini kaldırma, upload için dosya kısıtlama gibi işlemler. )