konu başlıkları çok çok bilindik içeriğine bakmadım oda öyle ise link kasmadan bu yoğunluktaki bir kulvarda bişe başarmak gerçekten zor
Eleştiriniz için teşekkürler, nasıl konu başlıkları önerirsiniz.
Örnek
Google'a girdim
"Zararlı Deodorantlar" aradım.
http://www.kadinlarduymasin.net/kull...-deodorantlar/ burası geldi tıkladım.
Benim beklediğim "avon,rexona böyle böyle yapıyor bazıları zararlı"
Benim karşılaştığım "alüminyum,ftalat maddeleri bulunanlar zararlı"
Beklediğimi bulamadım ve Google aramasına geri döndüm.
Örnek iki
Google'a girdim
"hızlı kilo verme" aradım.
http://www.kadinlarduymasin.net/hizl...menin-yollari/ burası geldi girdim.
Benim beklediğim "bir diyet listesi kalorilerin yazdığı veya nelerin zararlı olduğunu kolaylıkla okuyabilmem örneğin büyük yazılarlar nişastayı kesin, şekeri bırakın gibi"
Benim karşılaştığım "150 kelimelik küçük bir makale ve içersinde ana öğünlerinizden sonra ara öğünleri de yapın diyor (o ara öğünler ne bu da ne biçim siteymiş) "
Beklediğimi bulamadım ve Google aramasına geri döndüm.
Haklısınız bazı içeriklerde yeteri kadar bilgi yansıtılamadı. Vakit probleminden, bundan sonrasında daha da hacimli ve bilgi sahibi edindiren içerikler üreteceğiz. Markalar konusuna girmedik yalnızca mobilya incelemesi ya da moda üzerine yazıyoruz. Aklımıza gelmedi deodorant konusunda markalara deginmek genel geçer bilinmesi gereken konulara yer verdik. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Benzer kadın blogu yaptığım ve bu tür kriteleri düşündüğüm için daha yakından bakarak bişeyler ekleyeceğim;
site ismi çok güzel daha sansasyonel konularla ilgi canlı tutulabilirdi.
seçilen konular marka bilinirliği olan bloglarda iş yapabilir, yüzlerce tekrarı yapılmış konular, indekse girilse de işe yaramıyor.
zaten kadın bloglarında böyle bir sorun var, ama bu demek değildir ki kadın blogu tutmaz.
kelime çalışmaları yapmanızın zamanı gelmiş, kelime araştırması yapıp 3-4 kelime ile birlikte forum tanıtımları yapabilirsiniz. Sosyal medya sizin için çok ilgi çekici içerikler üretebilirseniz işe yarar. Konsept oluşturmanız ve bir takvim dahilinde özgünlüğü yakalamanız gerekiyor. kopya olmama özgünlüğü değil, kendinizden birşeyler katma anlamında..
Kadınlarduymasın çok güzel bir domain, daha iyi değerlendirebilirsiniz
Çok teşekkürler güzel yorumunuz ve ilginiz için. Kelime çalışması nasıl yapılabilir, araştırmalar için önerdiğimiz bir yöntem var mı. Bir de konular olduğu başlığıyla, anahtar kelimeyle değil de dediğiniz gibi bir şeyler katılarak yazılırsa yine etkisi olur mu keywordlerde çıkmada. Konu ismi örneği de verebilir misiniz, sektörle ugraşan birisi olarak tecrübelerinizden faydalanmak sevindirecektir beni.