filminadresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemizin kuruluş amacı ile sizlere hem yorumunuz da hem de makalelerinizde backlink fırsatı.
Makaleleriniz % 100 özgün olduğu sürece sınırsız sayıda backlink alabilme fırsatı tanıyoruz.
Her makalede en fazla 3 adet linke izin veriyoruz.
Her makalenizde farklı sitelere link alabilirsiniz.
Makaleleriniz de Resim Kodu yerleştirebilirsiniz.
Her Makalenizi 10k twitter, 3k, 5k Facebook adresinde yayınlıyoruz. Ayrıca eğer ilginç ve dikkat çekici sitemizle ilgili güzel makalelerinizi yayınlarsanız Facebook reklamları ile makalenize hit sağlıyoruz.
WRZ, Hack, *****, +18 Paylaşımlarınız hariç bütün Paylaşımlarınıza anında onay verilmektedir.
Makalelerinize imleme çalışmasını da dahil ediyoruz.
Başlığınızda makalelerinize Seo çalışması yaparak en iyi yere getirmeyi hedefliyoruz.
Tek Yapmanız gereken üye olup Makalenizi eklemektir.
Sitemizin Analizi ile site değerlerimizi görebilirsiniz. Site Analizi
Günlük 2-3k Arası Hitimiz ile aldığınız backlinklerin faydasını göreceksiniz.
Yorum Backlinke de uygun şekilde 20-25 kelime arası konu ile alakalı her yorumu hemen onaylıyoruz.
Site Adresi : Ne Soruyor
Yoruma mesaj yazarak Onay Sürecini Hızlandırabilirsiniz.
Üye oldum makeleyi hazırladım, makaleye resim ekle diyorum Üzgünüz, bu dosyaları yüklemenize izin verilmiyor. diye bir yanıt, 2MB e kadar izin vermiş 16KB resmi eklemiyor.. Hadi resimden vaz gectim yazıyı yayınla diyorum SUBMİT undefined
undefine
undefined
undefined şeklinde hatalar veriyor, tema yarısı turkce yarısı ingilizce birde her sayfa ayrı ayrı pencerede acılıyor. bu sorunları düzeltin isterseniz )