wwwZiranbula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 1 yıl içinde 3farklı telefon aldım aliexpressten. hep gümrüğe takıldı takılacak endişesi duydum ama belki de şans eseri 3'ü de sorunsuz geçti. 12-20 gün arası elime geçtiler. ilk telefonu anna diye biri vardı ondan aldım. ekstra ücretler istiyor onlar. türkiye de aynı fiyata satıyorlar elamanlar onlardan alırsın aynı fiyata.
diğer iki teli c. k. dan aldım fiyatı daha uygun ve kaliteli satıcı olduğu için. Şimdi türkiyeye göndermiyor, gönderse de alınmasın diye 100 dolara yakın kargo parası alıyor. Buradan gümrüğün şu sıra sıkı olduğunu anlayabiliyorum.

Haa yine de getirten vardır. Bir sürü çin telefonu satılıyor sıfır olarak. Bir şekilde geliyor demekki.

Şunu da söyleyeyim. 3 hafta önce bir tel daha aldım. Riske giremedim yurtiçinden aldım komisyonu eklenmiş olarak. Garantisi yok hiçbir şeyin vesselam.
Bir aya yakın bir telefon almayı düşünüyorum,gümrük olayı için de azerbaycandan bir tanıdığıma gönderip ondan hediye olarak alma yolunu deneyeceğim.Sizce olur mu ?