Önemli bilgilendirme:
Script'te güvenlik açığına rastlanmış olduğundan zaten faal olarak sonlandırılmış satış konusunu resmi olarak da sonlandırıyorum. Güvenlik açığıyla ilgili bilgim mevcut değil, yazılım olarak da geliştirmeye zaman ayıramadığımız için açığı nasıl kapatacağımız konusunda da bilgi sahibi değiliz. Eğer açığı farketmiş ve kapatmış arkadaşlar var ise konu üzerinde yardımcı olabilirler. Ya da DenqeSiz eğer biliyorsa yardımcı olabilir, konuyu kilitletmeme sebebim satış değil bu konu hakkında bilgi paylaşımıdır, bilgilerinize sunarım.
Bilgilendirme: Daha önce
@DenqeSiz ve ekibi tarafından geliştirilmiş ve satışta olan lisansların tüm pazarlama hakları şirketimizce satın alınmıştır. 22 Ağustos 2016 öncesi satın alınan scriptlere ücretli, daha sonra alınan scriptler üzerine ücretsiz destek için bizlere ulaşabilirsiniz.
Bilgilendirme2: Scriptin tarafımca belirtilen lisans ücretleri 15 Kasım 2016 tarihinden itibaren (ve öncesinde satın alan arkadaşlar için de) sınırsız kullanım hakkı olarak belirlenmiştir. Yani satın aldığınız script (satış hakkı olmaksızın) açık kaynak kodlu olarak sınırsız sayıda sitenizde kullanılabilir.
İndirim: İlk 5 satışa özel script yalnızca 100 TL!
Scriptin kurulumu sonrası içerik geliştirme, içerik girme vb. hizmetler hakkında fiyat teklifi almak için lütfen bize ulaşın.
Demo:
YaprakSoft Kurumsal PHP Yazılım Yönetici Paneli Demo:
Profesyonel Seo Dostu PHP Kurumsal Yazılımı admin@admin.com
123456
Ürün hakkında mesai saatleri içerisinde telefon, diğer tüm zamanlar E-Mail ve Skype aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bir başka yatırımımız olan
Lumos ile kurumsal internet sitenizi sıfırdan tasarlatmak ya da script kurulumu, içerik girilmesi vb. tüm işlemleri gerçekleştirmek için de bize ulaşabilirsiniz.
Yapraksoft bir EVKAL LTD ŞTİ yatırımıdır. Tüm scriptlerin lisansta belirtilen siteler dışında kullanıldığı tespit edildiği takdirde gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. Daha Önceki Referanslar
Bir tane kurumsal bir tane nakliyat script alındı
Editlemelerle birlikte kurumsal tema alışverişimiz sorunsuz bir şekilde tamamlandı....
sorunsuz aldim dosyalari, tesekkur ediyorum ilginiz icin
Script alındı. Teşekkürler...
Script üzerinde özel editleme istenmiş olup tarafımdan düzenlenmiş şekilde teslim alınmıştır. Teşekkürler
1 adet script alınmıştır.