Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeter artık. Kaçıncı konu oldu paypal'ın alternatifi şu bu o bunlar şunlar onlar. Bunun gibi kaç konu gördük kapandığından beri paypal. Paypal'ın alternatifi çıkacaksa yurtdışı ödemelerini yapıcak ve bir o kadar da paypal'ın verdiği hizmetleri vericek.

Artık şu alternatif konularından vazgeçin. Tanıtım mı yapıcaksınız buyrun yapın ama alakası olmayan konuları alakalıymış gibi yazıyorsunuz.

Bizde isteriz ülkece güzel şeyler yapılmasını ama bunun paypal'ın yakınından bile geçtiği yok.

Ha yurt içi kullanır mıyım ? Tabiki hayır. Enpara candır gerisi heyecandır.
Ne demek paypal ile alakası yok yanlış konu? Bir kerede ülkenizde yapılan birşeyi destekleyin. Daha açılmamış bir şeyin ne olup bitmediğini bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.

Paypalın sitesine gir bakalım Paypal nedir? sorusunun yanıtı neymiş. Hatta gerek yok ben senin için yazayım; "PayPal Türk Lirası kullanarak online alışveriş yapmanın güvenli yoludur"

Peki bu açılan site neymiş, gazoz fabrikasımı? Online para transferi değilmi? Enpara kullanmıyorum ama 24 saat eft yapabiliyormusun enpara ile?

Paypalla ödeme yapıyorsun site içinde. ee bunda yokmu; oda var.
Para gönderip alıyorsun anlık. ee bunda yokmu?

Yurt dışına yapmıyorsa yapmıyor, sana yaramıyorda bize yazıyor. Bukadar bencil olmayın.

NATO KAFA NATO MERMER..