Yerli Paypal yola çıktı. Şunu ilk etapda söyliyeyim
BDDK onaylı. Biraz sitelerini inceledim Yerli ödeme sistemlerine göre devrim gibi birşey olacak. Anlatıkları sisteme göre mantıken innial vs gibi kanalları çökertecekler. Kurumsallar için ödeme alma. Bireyseller içinse çapraz transfer imakanı olacak. Dışardan ödeme almak içinse alternatif çözüm olacak. Altyapı teknolojisi güzel limitleri yukarda.
Üstelik banakaya gerek kalmadan yerel partnerlerden paranızı alabilece ve hesabınıza para yükleyebileceksiniz. Her hangi banka gözetmeksizin hesabınızdaki parayı mobil telefona aktarmak için güzel bir seçenek. Yakında konu daha fazla detaylandırılacaktır.
Konuyu karalanmasın diye diyorum. Firmanın odak noktası. Türkiye içidir. Türkiye içinde çözüm arayan arkadaşlar için faydası olacaktır. Yurt dışı ile ilgili yorum yapacak arkadaşlara diyorum kendizi yormayın size Ekmek çıkmaz. Firmanın öyle bir amacıda yok. Hizmetleri
Para Gönderme ve Alma
Alışveriş Sitelerinde Papara üzerinden ödeme yapma.
Kurumsallar için Ödeme Yöntemi.
Site :
http://www.papara.com/ Onaylı Hesap İçin Limitler
Onaylı Hesap ile tüm servislerimizden yararlanabilirsiniz. Onaylı hesap ile para gönderebilir , para talep edebilir, ATMden, Anlaşmalı noktalardan ve mobil ödeme servisinden yükleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Onaylı hesap para yükleme limitleriniz ; Banka havalesi ile aylık 50000 TL yükleme yapabilirsiniz. ATM, anlaşmalı noktalar ve mobil ödeme ile bakiye yükleme servisinde aylık 2000 TL yükleme yapabilirsiniz.
Onaylı Hesap para çekme limitleriniz ; Banka havalesi ile aylık 50000 TL para çekebilirsiniz. Anlaşmalı noktalardan ise 2000 TL aylık para çekme limitiniz vardır.