sıkıntı yok hocam bugun de baktım mail atmışlar

Sales at Mddata,

Requested Requirements (minimum): Dual core processors, 100gb hard drive, 4gb RAM, 100mbps Bandwidth (Burstable) /24 (or more) of IP space to start, CentOS 6.5 64 Bit Operating System We are looking to expand, our business and are looking for additional resources in order to grow our current client base. Right now we are looking to expand our serer (dedicated/virtual/cloud) and IP pool in order to take on new clients. We are looking for servers with particular requirements. Take a look at the specifications below for a better idea of what we are looking for. Additionally, we need new IP space (at least a /24) with this server for us to be able to expand and continue to grow. Is Mddata.net to provide this service?

If you can't provide this service, are you able to refer me to one of your colleagues business partners that can? It would be highly appreciated.

We look forward to hearing back from you!

biz hiç hizmet vermedik vermeyizde. veren arkadaşlarım var onlar galiba yeni isimlerle gelecekler gelmeyede başlamışlar zaten bilindiklerin hepsi ortadan kayboluyor
AvrupaSunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sözüm meclisten dışarı "100 dolara sunucu niyetine vds verenler devletin kapılarını çalacak günü beklesin" Bu cümleyi çoğu kişiden duydum ve bunları diyen çoğu insanda onlara hizmet veriyor .. Allaha çok şükür bir problem yaşanmadı fakat 2-3 ay içerisinde ne sunucu bıraktılar nede başka bir hizmetlerini hepsine iptal talebi verdiler. Bizdekilerin çoğu spam yapıyordu yani izlemlerimiz bu yöndeydi çünkü IP ler sürekli blacklist'e düşüyordu zaten sunucuların yanında ek IP verdiğimiz için IP adresleri blacklist'e düşünde yanında verdiğimiz diğer IP adreslerini kullanıyorlardı.
Artık hizmet almıyorlar bilemiyorum nedenini ihtiyaçları mı yok yoksa 1-2 ay sonra mı başlicaklar alımlara.