Merhaba saygı değer ve sevgili değerli kardeşlerim gözlerim önünde bomba patladi bir an havai fişek veya silah sesi sandık normal dedik çünkü o mahellede o ses gelmesi bizi tedirgin etmedi normal olan şeyler hep oluyor, tepede sigaramizi içerken ambulanslar itfaieler geçmeye basladi noldu *** dedik birbirimize? koşa koşa gittik ve o an çığlıklar ağıtlar heryer harabe yerde yatan gencecik cocuklar heryer kan beynimiz durdu donduk kaldık resmen elimizi tutmadi kendimize gelemedik bu durumu zar zor atlattik.
sizlere Gaziantep'ten büyükşehrimizin yemeklerin baklavanın fıstıgın lezzeti olan bir şehirden yazıyorum yasım 22 uzun zamandir ticaret yapıyorum hem sosyal ortamda hemde reel hayatta ama son 2 yıldır hiçbişey yapamıyoruz piyasa çok kötü gidiyor ekmeğimizin tadı tuzu olmuyor işimizi yapamıyoruz bu olaylardan dolayi hergün ve herzaman dualarimizi ibadetimiz eksik etmiyoruz Kurban oldugum Allahım ne olur bize gün yüzü göster artık acı haberler duymak istemiyoruz ülkemiz normale dönsün istiyoruz die dualar ediyoruz.
Piyasa çok kötü ekonomi kötüye gidiyor inanın şuan bu yazılari yazarken bile ellerim titriyor korka korka ticaret yapıyoruz ? acaba ne olacak diye umudumuz tükenmiyor herzaman daha güzel bir günle baslamak istiyoruz günlere ama bu olaylar içimizi karartiyor, ne olacak sonumuz? neden Türkiye Neden Gazze ? Neden Filistin ? Neden Suriye ? Avrupa ülkesi neden bu kadar rahat biz Müslümaniz diyemi oluyor hiçbirini cevabini istemiyorum sizlerden Gelin Türk-Kürt- Hangi mezhepden olursak olalım kardeş olalım bir olalım gücümüze güc katalım Bu ülkeyi Bunlara yedirtmeyelim sağda solda gezen çakallara fırsat vermeyelim Allah birlimizi beraberliğimizi bozmasin Allah Hastalara şifa dertlere eda eylesin Bizi ahirette Ve ebedi Hayatta İhsan eylesin Rabbim ülkemizi hertürlü kötülüklerden fesatlıklardan kazalardan belalardan kurtarsin Rabbim daima sizinle beraber olsun..
Âmîn ! yâ muîn ve selâmun alel mürselîn vel-hamdülillâhi Rabbil âlemîn. Tegabbel minnâ, veşfi merdânâ verham mevtânâ bi hürmeti sırrı sûretil Fâtiha maas-salavât.