benim arkadaş da teknik apple servisinden swap yani ücretsiz değişim olanlar sıfır olmadığı söyledi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:16:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:14:54 --
aynen size katılıyorum bende çok araştırdım sonra universitede çalışıyorum ben yanımda staj yapan çoçuk istanbulda teknik servisinde ücret alınmadan yapılan sıfır değişimlerin kesinlikle sıfır olmadığı söyledi
Buyrun buda Skype üzerinden teknik serviste çalıştığını daha sonradan öğrendiğim ürünü göndermeden önce r10 da açtığım konuyu görüp skype da iletişime geçen bir kardeşimiz. Ve kuzenimin zorluda çalışması bu arkadaşın teknik serviste çalıştığı halde böyle yorumlamasına rağmen güvenmeyip amerikada yaşayan bir tanıdığım ile bu konuyu araştırmasını yetkili mercihle iletişime geçmesini söyledim. Çünkü ben 1 hafta önce sıfır cihaz almışım cihaz bozulmuş bana daha önce kullanılmış bir cihaz itelemeleri hiçte hoşnut bir durum olmazdı.İnternette okadar çok swap ile ilgili yorum var ki teknik serviste çalışanların yarısı 0 değil diyor yarısı 0 diyor. Ben Türkiyede çalışanlarında bu konu hakkında çok fazla bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden amerika ile iletişime geçtim ve cihazların 0 olduğunu öğrendim. Tabi hala ne olduğu meçhul ancak benim inancım 0 olduğu yönde konunuzu böldüm hocam kusura bakmayın. [emoji18]
Sent from my iPhone using Tapatalk