Merhaba değerli arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar dilerim hepinize benim sorum şu,geçen sene açmış olduğum kullanmadığım bir blog sayfam vardı bir gmail üzerine açmıştım bu bloğu..
Bir girip bakayım dedim ne durumda diye sonra adsense'nin açıldığını gördüm normalde o sekmeye tıklanmıyordu sonra ordan adsense başvurusu yapmak yerine var olan bir hesabımı bloggerla birleştirdim
ve tabi adsensede site ekleme kısmından bloğumu ekledim doğrulanmış site diye çıktı resimde gördüğünüz üzere ve bloğum üzerinden adsense wingeti açılmadığı için html olarak ordan kodu alıp bloğa widget olarak ekledim ve blogda reklam gözükmüyordu dün gece
ve adsense onay bekliyor diye bi yazı çıkmıştı dün ayrıca reklamda gözükmüyordu boş sayfa çıkıyordu reklam eklediğim yerde ve bugünde adsensede reklam onaylanmadı diye bir yazı belirdi resimde görüldüğü gibi fakat reklamım gözüküyor şuan
Benim anlamadığım reklamım onaylandımı onaylanmadımı umarım doğru anlatabilmişimdir veya eksik birşeyler yapıyorsamda sizden yardım bekliyorum
Son olarakta eklemek istiyorum reklam mobilde görünmüyor mobilde görünmesi için ne yapabilirim teşekkür ederim..
adsense hesabınız ile blogger hesabınızın maili aynı gmail mı?