Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir şekilde 20 TL demedim de zaten . Adam sadece benim dosyalarını vermiş olduğum hazır olan sistemi siteme entegre etmeye 700 TL istedi gerisini siz düşünün. Herkes hakkını alır hocam . Kimsenin emeğinin değeri 20 TL değildir. Böyle bir cümle de kullanmadım .Selametle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37:56 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:07 --

Hocam yazdıklarınıza sadece tebessüm ettim. http://thetestere.com siteye gir orada rezervasyon kısmı var form gibi. Ona sadece 1 adet takvim eklenecek ve alınan tarih dolu görünecek bunu istiyorum , site kesinlikle istemiyorum site hazır zaten. Sadece wordpress eklentisi gibi bir widget. Sizin yeni olduğunuz daha aşikar
Tebessüm amacıyla yazmıştım yanlış anlaşılmamak güzel [emoji1] Şimdi verdiğin bu detay ile fiyatlar daha da düşer ama daha da detaylı incelemek lazım. Ilk konuda bu özelliklerin hepsinin sıfırdan yazılacağı algısı var bi yerden içerik çekip ek yapacağı algısı değil. Rezervasyon modülü denilen şey sıfırdan yazıldı mi zahmetli is bide buna tasarımsal bi dokunuş da istenmiş.

Buarada 10 15 dakika oldu gireli sektöre daha çok çıtırım bi el at be sevabına [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Tapatalk ile yazıyorum, Türkçe karakter hataları olabilir...