Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi askerlik ve polislik ile alakalı makaleler alacağım kelime aralığı 150-250 arası olacaktır.Başlıkları benimle paylaştıktan sonra başlıklara göre kelime sayısında esnetme yapabiliriz.

Makale yazacak arkadaşlardan istediğim önemli şeyler bu meslek grupları ile alakalı en ilgi çekici başlıkları kendilerinin üretmesidir ve ürettikleri başlıklar hakkında gerçekten araştırma yapıp güncel bilgileri yazmasıdır.Kelime sayısı artsın diye gereksiz cümle kurulmaması önemli.

Beğendiğim arkadaş ile sürekli çalışacağım.. "herhalde bende yazabilirim" diyen arkadaşlardan çok "kesinlikle ben yazarım diyen" referansı sağlam arkadaşla çalışmayı isterim.

Örnek olması açısından bir kaç başlık belirtebilirim siz her iki meslek grubu için türetebilirsiniz dediğim gibi sadece örnek olsun diye belirtiyorum.

Subay Nasıl Olabilirim ?
Astsubay Nasıl Olabilirim ?
Polis nasıl olabilirim?
Askere giderken neler gerekli?
PÖH JÖH nasıl olunur maaşları nelerdir ?
Uzman Erbaş Nasıl Olunur ?
2016 Yılı Güncel Uzman Erbaş Maaşları
2016 Yılı Subay Maaşları Ne Kadardır ?
2016 Yılı Sözleşmeli Subay Alımları ne zaman ?
2016 yılı polislik başvuruları ne zaman ?
2016 Yılı Teğmen Maaşları
Vs vs..