RahuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1: Bu şekilde konu acmak cok riksli bir hareket özgün yazıyorum sitem index almıyor diyip site ismini vermek, şimdi birisi senin sitenin iceregini kopyalayıp kendi sitesinde yayınlasa tamamen özgünlük o kişiye gidicek ve yapmış oldugun emeklerin boşa gidecek. yazılarını kopyalar kendi sitesinde yayınlar.

2: Yazılarını yazdıktan sonra seo dan sitemap.xml ni güncelle ve google i uyar.

3 Xml güncelledikten sonra siteni pingle.

4: Bu işlemleri yaptıkdan sonra webmastertools a girip göndermiş oldugun xml dosyasını bir kontrol et Beklemede ifadesi yer alıyormu

5: Siteniz henüz yeni olması nedeni ile bu şekilde gec index alması normaldir zamanla rayına oturur saniyeler sonra index i alır.

6:Şuanlık arkadaşlarımızın dedigi şekil anasayfa ve bu bağlantılar üzerindeki tüm linklere google gibi getir.

Kolay gelsin.
Önerileriniz için teşekkürler, site adresini kaldırıldı. Açıklamanız tatmin edici oldu. Dediklerinizi uygulayacağım. Ping için tavsiye var mı?