sbagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Peki hyundai ikinci el piyasası nasıl ? Şimdi atıyorum 80 Bin tl aldım arabayı bundan 2-3 yıl sonra satsam zarar eder miyim ?
Hyundai piyasası bi passat,golf ve jetta gibi gitmez belki ama aşalıkta kalmaz çünkü araçları gayet güzel parasına göre ama tutulmuyan modelleride mevcut misal era çok tutulmuştu ama blue o kadar tutulmadı i30 çok tutuluyor son kasası bi önceki tutulmamıştı bu kadar fazla satmamıştı. Sorunuzun cevabını kesin bişey söylemek mümkün değil ama misal benim aracım üstünden bilgi aktarıyorum hesap yapabilirsiniz aracımı sıfır 2013 te 60 bin küsürlü bi rakamdı aldım şuan ikinci el piyasası 60 - 70 arası gidiyor km oranına ve boyalı parçalarına göre düşüşler olur ama ortalama piyasası bu elentra için satış değerleri buna yakın olabilir ama her ne olursa olsun bi hyundai veya astra alırsanız 3 yıl sonra satarsanız zarar etmezsiniz çünkü 3 yılda bindiginizide hesaplayın ve artı olarak ikiside piyasada tutulan araçlar bence hangisinde rahat ediyorsanız onu tercih edin araç işi tavsiyle pek olmaz ikisinide testine gidin karar verin bence aralarında bi fark yok