Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Business Hesap ve Cloaker satıyorum.Sırasıyla gidelim.
Business Reklam Hesabı(İçinde 2 adet reklam hesabı bulunur): - Ödeme, Kart bilgileri ve VDS bilgileri alınır.
- Reklamınızın agresif olup olmamasına bağlı olarak 5-7-14 gün arası hesap oluşturma süreci vardır.
- Bu süreçten sonra hesabınız reklam çıkılmış şekilde VDS'lerinize taşınır.
Fiyat bilgisi için Skype: SocialMediaAds ekleyiniz. Cloaker: Cloaker nedir?
Cloaker illegal(replika,bitkisel vs) reklamlarınızı Facebook veya bunun gibi reklam alanlarında kullanabilmeniz için; reklam ağınıza farklı siteyi, müşterilere sizin sitenizi göstermeye yarayan bir scripttir.
Çoğu kişinin hala çok yüzeysel hatta cloakersız illegal reklam çıkmaya çalıştığını görüyorum.Normalde bu cloakerı satmayı düşünmüyordum ancak kazan-kazandır mantığıyla hareket etmek istiyorum.
Cloaker dünya çapında olup IP-fingerprint vs gibi birçok algoritması vardır.200tl verip sadece Yurtdışı ipleri engelleyen cloakerlarla karıştırmayınız.Piyasadaki(Rocket cloaker dahil) tüm cloakerları kullandım bu cloakerın şuana kadar en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Cloaker Fiyatı: Aylık 1500tl olup tüm özellikleri sınırsızdır(Sınırsız kampanya,click vs) .
Cloaker Kurulumu: İlk cloaker kampanyanız için teamviewer ile PC'nize bağlanıp kurulumu anlatarak yapıyorum.Zaten biraz bilginiz varsa anlattıktan sonra 2 dakikanızı alıyor kurmak.
Sipariş için Skype: SocialMediaAds ekleyiniz. Not: Portekizde olduğum için R10'a sürekli bakamıyorum.Skype'dan daha hızlı iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.