Shamrain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayı kısaca özet geçiyorum.

Bir rent a car firmasından 2 adet araç kiraladım. Bu 2 adet aracın da masrafı çıktı. Biri 700 tl, diğeri 400 tl. Toplamda 1100 TL. Fakat, ben faturayı istediğimde bu arkadaş bana ibraz etmedi. Sonra ben bilerek ve isteyerek faturayı ibraz etmediği için bu borcu ödemedim kendisi avukata vermiş. Avukatla görüşüp, bana aracın hasar kaydının yer aldığı iki adet biri 700 diğeri 400 tl olan, aracı yapan tamirci/firma her kim ise onun kestiği faturayı gönderin. Bende ödemesini size hemen yapayım dedim fakat avukat bana dirket olarak, "olası bir mahkemede kullanacağım bir kanıt olduğu için faturayı siz ödemeden veremem" dedi. Anlamadığım nokta şu, bu yasal mı? Benim faturayı istemek yasal hakkım değil mi? Avukat arkadaşlar veya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:48:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:28:34 --

Ekleme:

Avukatım diyen arkadaşın profilini adını soyadını her yerde aradım ama hiçbir şekilde öyle bir isim bulamadım. Sanırım avukatım diye yalan söylüyor Bu konuda bilgi alabileceğim bir kurum mevcut mu?
onlar seni vermeden sen onları ver bukadar basit kurtulursun bu işten