Ben astra'nin j kasadan sonra bekleneni veremediğini düşünüyorum özellikle konfor açısından. Daha sert, spor bi havaya büründü astra.. En güzeli iki aracida deneyin sizi hangisi mutlu ediyorsa onu alin biz ne desek boş
2. el piyasasına gelirsek, astra tabi ki daha iyi. Bugün prestij açısından 1. sırada golf varsa segment'te 2. sırada astra var. Herzaman para eder, rahat satarsin.
İkisininde test sürüşüne çıktım bayağı bi kullandım konfor olarak Elentra önde ama Türk yargısı var Hyundai deyince bi geri çekiyorlar kendini halbu ki Elentra dünyada en çok satan modellerden biri
Bence 2 sinede değmez. Opel K yı bende çok araştırdım sunduğu özellikler falan güzel herşey hoşuma gidiyordu almaya tam niyetlendim taki test sürüşüne çıkana kadar. O an bitti araba gözümde böyle 136 hp diyorlar ama hiç hissettirmiyor, yol, rüzgar gürültüsü, trim sesi. Konforsuz tadsız tuzsuz birşeydi. Çoğu yeri sert plastik idi. Caydım en sonunda. Dizel olmayacaksa şu yeni megane falan bakın veya da kadjar a bakın 75 bin'e touch olanını veriyorlardı en son.
Dizel olacak hocam yeni magane'de hoş ama malesef elimde olmayan sebeplerden dolayı Renault bakamıyorum
Sadece bu yıl kulak misafiri olduğum konuşmadır. Birebir yazdım.
+ abi ne tür arabalar alıyosun
- farketmez ne olursa alırım
+ çok temiz 50 binde boyasız bi hyundia...
- (lafı keserek) Hyundai almam.
Yani Türk insanında önyargı çok. Şahsen şu zamana kadar hiç hyundai almak için aratırmadım. Trafikte görüyorum fena değil ama almayı düşünmüyorum. Şuan bakalımda babamlara sıfır bi SüperB almayı düşünüyoruz. En full paketi 125 Ama temiz ikinci eli 110-100 e bulunabilir diye düşünüyorum gerek doluluk gerek konfor gerek prestij olarak çok yüksek. İkinci el düşük km (20k-25k) düşünebilirsin bence.
Astra güzel araç ama bana sert geliyor (aktif kullanıyorum)
SuperB güzel araba gerçekten ama sıfır alacağım için malesef fiyatı yüksek çıkıyor. Dediğiniz gibi ön yargı mı desem yoksa ne desem bilmiyorum ama Hyundai konusunda biraz sıkıntılı sanırım Türk halkı ama bence yersiz bi sıkıntı. Hyundai 7 Yıl garanti veriyor şuan ki araçlarına ister istemez bi güven oluşturuyor.
Dedemin bir lafi vardi hyundai gaz yağı tenekesi.
Jetta düşünmez misin C segmentinde begendigim bi araç. Highline veya Comfortline a bakabilirsin.
Düşündüm hatta baktım Jetta ama hem dizel hem otomatik olsun deyince fiyatı uçuyor. Yoksa kötü araba değil.