chnymaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yabancı(kendi sitesi dışındaki siteler) kaynaklarda link çıkışlı(kelime yada kelime grubuna gömülü link) makale veya link çıkışlı tanıtım yazıları sizin sitenizden daha fazladır. bu nedenle ciddi bir dalgalanma yaşamaz. backlink taramasında ciddi bir üstünlük görünmese bile Google buna çok önem veriyor. isterseniz iki siteyi de pm atın bir bakayım. sonucunu size dönerim.
pm attım hocam
Awoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle SEO cu değilim.

Lakin aynı sektördeki sitelerden footer link almış olabilir. SEO hakkında bilinen bir yanlışta

1000 dandik link alacağınıza 1 adet kaliteli link almanız daha iyidir.
katılıyorum bende bu farkı görmeye çalışıyorum.
Weberian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En değerli kelimede bile bir link çıkışı olmadan ilk sayfada siteler görebilirsiniz. Domain otoritesi bile olmadan görebilirsiniz. Bu dışarıdan çok anormal gibi gözükse de karmaşık bir algoritma doğrultusunda olağan bir durum. Bu durumu link vermeden yaşayan bir kişide benim hemde birkaç sektörde. Tamamen site içi ve sektör ile alakalı bir durum bu. Dediğim gibi burada anlatmak istesem bile bi 50 100 satır birşey yazarım onu ben bile anlamam ancak sonucunda belirtmeliyim ki şaşırmayın. Karşınıza daha böyle çok çıkacağının garantisini verebilirim. Bazıları bilmeden fark yaratır. Bazıları da bilerek fark yaratır. O sitenin neden orada olduğunu bir bir farkları ile inceleyin. Aynı farkları uygulayın. Yine çıkmazsınız çünkü o farkı ilk uygulayan odur. Google da ping algoritması vardır bunu gerçekten herkes bilmez. Hatta Türkiye'de SEO personeli yada uzmanı adı altında gezen kişilerin büyük bir çoğunluğunun bilmediğini düşünüyorum. Yeni bir sektör düşünün o sektörde bir yazıyı ilk yayınlayan siz oldunuz. Sizden sonra aynı yazıyı çok daha kaliteli bir şekilde başkası paylaşsa bile siz ondan avantajlı olursunuz. Çünkü ilgili sayfa bir döngü halinde geçmişten bugüne bir ping altındadır. Google tıklanmaları ve etkileşimleri sayar. Bu konu hakkında çok testim oldu. Olay tamamen ping ve öncelik.

Ek düzeltme: bu sadece SEO işleminin bir parçası. Geri kalan parçaların uygulanması durumunda da bahsettiğiniz site ilgili kelimede nirvanasını yaşayabilir.
bende hangi faktörün önüme geçtiğini anlamaya çalışıyorum. siteye bakıyorum göremiyorum belki gören olur diye açtım konuyuda artık