looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android uygulama yaptırmak için VirtualArmy üyesiyle anlaşıp ödemesini yaptım. Anlaşmada detaylı teknik özellikler vardı ama arkadaşların işi bilmediği her safhada belli oldu. Uygulama özelliklerinib kısıp olabildiğince basit bir şey yapmalarını istedim.
Uygulamayı teslim edeceklerini söyleyip paranın geri kalan yarısını istediler gönderdim. Demo bir uygulama gösterdiler.
Ekip çok çalıştı, iş zor oldu deyip 300 tl daha istediler ona da tamam dedim.

Meğer beni oyalayan bu şirket başka bir sitede ilan açıp işi başkasına yaptırmaya çalışmış. Benden 2200 tl alan üstüne 300 tl daha isteyen arkadaşlar işi 500 tlye başkasına yaptırmaya çalışmış.

İlgili konudaki yorumum
Şikayet konum:

Dahası, aynı konuda başka bir arkadaş daha mağdur edilmiş.

Konuyu açma sebebim: bu tür durumlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica etmek. Yardımcı olabilecek avukat varsa onların da bilgisini rica ediyorum.
Sadece fikrimi söylemek istiyorum, arkadaşın yaptığı çokda etik bir durum değil. Ancak şikayet sebebiniz sadece başkasına yaptırıp arada fazlasıyla komisyon alması ise, bence birşey beklemeyin çünkü bunu forumda birçok kişi yapıyor. Bu arkadaş biraz acemi davranmış anlaşılan açık vermiş.

AMA

sizin şikayet konunuz, teslim aldığınız uygulamada oluşan aksaklıklar ise düzenlenmesi gerekir. Bu yolla bir yere varabilirsiniz gibi geliyor.

Herhangi bir avukat vs. değilim sadece denk geldi okudum fikrimi paylaşmak istedim.