Android uygulama yaptırmak için VirtualArmy üyesiyle anlaşıp ödemesini yaptım. Anlaşmada detaylı teknik özellikler vardı ama arkadaşların işi bilmediği her safhada belli oldu. Uygulama özelliklerinib kısıp olabildiğince basit bir şey yapmalarını istedim.
Uygulamayı teslim edeceklerini söyleyip paranın geri kalan yarısını istediler gönderdim. Demo bir uygulama gösterdiler.
Ekip çok çalıştı, iş zor oldu deyip 300 tl daha istediler ona da tamam dedim.

Meğer beni oyalayan bu şirket başka bir sitede ilan açıp işi başkasına yaptırmaya çalışmış. Benden 2200 tl alan üstüne 300 tl daha isteyen arkadaşlar işi 500 tlye başkasına yaptırmaya çalışmış.

Hayır mesele şu, işi yaptırdıkları arkadaşı oyalayıp durmuşlar. Benim yaptığım 1100 tl peşin ödeme varken ona 500 tl vermemişler.bENİM İŞİ ONA FARKLI ANLATIP FİYAT İSTEMİŞLER. o DA 500 TL FİYAT VERİNCE sözleşme yapmışlar. Ondan sonra işi asıl haliyle anlatıp günlerce program yazdırmışlar.

Yani bir tür yanlış bilgilendirme sahteciliği gibi bir şey.

İlgili konudaki yorumum
Şikayet konum:

Konuyu açma sebebim: bu tür durumlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica etmek. Yardımcı olabilecek avukat varsa onların da bilgisini rica ediyorum.