Ben henüz emekleme aşamasında olsam hatta tasarım denemeyecek logolar dizayn etsem dahi nacizane yorum yapmak isterim.Aranızda çok yeni olduğum ve hiç bir iddiam olmamasına bağlı olarak sektör dışı bir göz olarak dahi düşünülebilir.

Bende tasarımların övülmesi konusunda konu sahibinin bildirdiği duruma katılıyorum.Öncelikle bu durum şaibe yaratır. Bir arkadaşa gel bu tasarımı beğen iki güzel yorum yaz demek zor değil.Yapıldığını iddia etmiyorum ama varsayalım ki yapıldı.Bunu ne bilebiliriz ne görebiliriz. Bu durum bilinçli yada bilinçsiz o tasarımın öne çıkartılmasına neden olacaktır,algıları olur olmaz yönlendirecektir.

Ki örneklere baktığımda genellikle bu yönde yaratılan algılar sonucunda kazananın genelde yorumlanan tasarım olduğunu gördüm. Beğeni düzeyi kişiseldir elbette ancak şahsi fikrim daha yaratıcı logolar olsa dahi beğeni ve yorum alan tasarımın kazandığı yönündedir.

Beğeni botununa tıklamak sorun teşkil etmeyecektir ancak kör göze misali yorumlamak işin abartılmasıdır özelden bu görüşler iletilebilir diye düşünüyorum nacizane .Bu yönde kural oluşturulur yada oluşturulmaz bu yönetimin kararı ancak durumun soru işaretlerine neden olduğu ortada.