Byismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Pazartesi sabahı bankamatiğe 3k tutarında para yatırırken parayı koyduktan sonra uzun bir süre bekletip daha sonra kartı verdi ve sistem şuanda yanıt vermiyor gibi bir hata ile karşılaştım. Derhal bankayı aradım ve durumu ilettim çağrı kaydı oluşturacaklarını söylediler aklıma bir kaç soru takıldı.

Olumsuz bir dönüş olabilir mi?
olumsuz dönüş olursa bir hakkım varmıdır? bunu kanıtlayabilir miyim?
Bankanın sistemi yanıt vermediği halde benim yaptığım işlemin logları tutulmuşmudur?
Hocam bir keresinde garanti bankasindan bir hosting firmasina 185 lira yatirmaya calisiyordum. Pazar gunuydu. Parayi koydum ayni sizdeki gibi bir hata verdi. Aradim pazartesi yani yarin atmnin bulundugu bankaya gidin orada durumu anlatin yardimci olacaklardir dedi. Ben kartlada yapmamistim odemeyi. Sadece tc kimlik tel no girip yapmistim. Neyse ertesi gun bankaya gittim. Gisedeki kadin fazla para bulduk ama sizin soylediginiz tutar degil dedi. Bende nasil ya ben ne yatirdigimi biliyorum v.s. dedim bayagi bir ugrastik merkezi aradilar falan. Sonra tc kimligimden falan ben oldugumu onayladilar ama 185 degil 175 oldugunu soyledi kadin. Bende itiraz ettim falan ama maalesef bir sonuc alamadim. 10 lira icinde okadar ugrasmak istemedim o zamanlar 18 yasindaydim. Simdi olsa yikarim orayi Kisacasi ertesi gun gidip paranizi alabilirsiniz

(suan aklima geldi, gonderim ucreti 10 tl idi. belkide o masrafi alip 185 yerine 175 verdiler )