Selamlar , öncelikle düşüncenize katılmadığımı belirtmek istiyorum.
Ara ara tasarımcı arkadaşlarımız , kardeşimiz skypeden ekliyor , sohbet muhabbet ediyoruz.Bu arkadaşlar sadece beni demiyorum yanlış anlaşılma olmasın r10 piyasasında sağlam işler yapan arkadaşların veya kişiliğini , muhabbetini sevdiği arkadaşlarına destek çıkmak sonuna kadar haklarıdır diye düşünüyorum.
Ayrıca , yarışmalarda yorum yapmak kesinlikle olmalı çünkü öyle dümenler dönüyor ki anlatamam.
Çalıntı tasarım yapıyor , bunu tespit ediyoruz arkadaşı rencide etmemek için müşteriye özel mesaj iletiyoruz fakat kendisi sonucunda önemli değil vb gibi kelimeler kullanıyor
Yanlış bir kelam ettiysem affola , iyi forumlar.
Merhaba. Ben size kısmen katılıyorum. Sohbet muhabbet her zaman olmalı. Beğeni de olsun eyvallah

Ama 10 kişi gidip bir tasarıma muhteşem yazmışsa ben yarışmadan tasarımımı çekme zorunluluğu hissediyorum, çünkü adil bir yarışma ortamı bu değil. Görüşler forum konusunda değil, özel mesaj ile yarışmacı arkadaşa veya skype vb iletişim araçları ile de dile getirilebilir. Konudan yazmadaki amaç nedir ?

Söylediğim yollar ile de kendisine manevi olarak destek olunamaz mı ?
Sizin tam tersinize benim görüşüm,yarışmacıyı piyasadaki bilir kişilerin göstermesi / yüceltmesi yerine tasarımı göstersin. Örneğin benim çok arkadaşım yok,günlük işimden gece gelip sabaha kadar bebek pışpışlayınca eş dost kesiliyor. Beni kim destekleyecek ?

)) Adil bir ortamda hünerlerimizi (üstadlara ayıp olmasın) sergileyelim
Görüşlerim yine yanlış ise kusura bakmayın, bende iyi forumlar dilerim.