Bir yarışmacı ne kadar beğeni alırsa o kadar istekli olur diğer yarışmaya. Belki doğrudur görüşünüz, lakin olay şu ki tasarım gönderen kişinin çevresi güzel veya kötü dost manasına beğeni atıyorki bu da konu sahibinde ister istemez bir algı oluşturuyor. Yine aynı kişiler (veya tanıdık olmayanlarda), çok beğendim, harika, muhteşem gibi yorumlar atarak + bir algı oluşturuyor. Bu algı oluşturma çabasına bir engel gelmeli.
Çünkü; söylediğiniz üzere bir yarışmacının diğer yarışmaya isteği artarken, diğer yarışmacıların isteği tabana vuruyor. Kaş yaparken göz çıkıyor. Hatta konudan anında tasarımı çekenler dahi var.
Bölüm içerisindeki tasarımcı ve tasarlatan arkadaşların genelinin böyle düşündüğü kanaatindeyim.
Selamlar , öncelikle düşüncenize katılmadığımı belirtmek istiyorum.
Ara ara tasarımcı arkadaşlarımız , kardeşimiz skypeden ekliyor , sohbet muhabbet ediyoruz.Bu arkadaşlar sadece beni demiyorum yanlış anlaşılma olmasın r10 piyasasında sağlam işler yapan arkadaşların veya kişiliğini , muhabbetini sevdiği arkadaşlarına destek çıkmak sonuna kadar haklarıdır diye düşünüyorum.
Ayrıca , yarışmalarda yorum yapmak kesinlikle olmalı çünkü öyle dümenler dönüyor ki anlatamam.
Çalıntı tasarım yapıyor , bunu tespit ediyoruz arkadaşı rencide etmemek için müşteriye özel mesaj iletiyoruz fakat kendisi sonucunda önemli değil vb gibi kelimeler kullanıyor
Yanlış bir kelam ettiysem affola , iyi forumlar.