OREK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
w4rez satan o emek dusmani benim dimi? Bende suanda blog scripti yaziyorum fiyatinin 30tl olmasi dikkatimi cekti kaynak kodlarina bakinca anladim birseyler oldugunu ve durum sizin yalanlariniz uzerine bu hale geldi. Kisisel birsey degil bende themeforest uzerinden urun satiyorum kendi urunumun ve hakkimin boyle somurulmesine musade edemem.

Siz hala w4rezi savunuyorsunuz, kaldiki uc mesaj once extended lisans icin kredi kartinizdan odeme yaptiginizi soylediniz ve 2500 kusur tl lik (sozde) odeme kaniti koydunuz akbanktan. Ancak sonunda dogru gun yuzune cikti ve arkadas $17 olan lisansa sahip.

Ben bunlarin uzerine size bir cevap daha yazmayacagim.
Hala elinizde ispat detaylı deliller açıklamalar olmadan gelmiş bir ticaret konusunda yazdıklarınıza devam ediyorsunuz.Öncelikle bu forumun yöneticileri var bizler onlara rapor ederiz, gerekli delilleri sunarız onlarda gerekeni yaparlar.Bahsettiğim konu ispatlayamadığınız bir konu üzerinde israrla aynı şeyi yapmakta israr etmeniz.Yapmış olduğunuz ticaret ahlakına, düzenine ters bir durum ilk mesajımda da belirttim yalnış davranıyorsunuz.Yönetici arkadaşlarımıza iletin gerekenleri yapsınlar,burada kendi bildiğiniz gibi herkese emirler ithamlar savuramazsınız.Gereksiz tartışma ve mesajlara girmeye gerek duymuyorum.Siz beni tanımıyorsunuz ben sizi tanımıyorum olayı kişiselleştirmeden yönetici arkadaşlar ve @teknoif arkadaşımız ile özelden çözerseniz hepimiz için yararlı olacaktır.Lufen kendinizi bize sürekli mesajlarımıza alıntı yaparak cevap vermek zorunda hissetmeyiniz.Yonetici arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardır size de önerim gerekli delilleri yöneticilere sunmanızdır.Ve kullanmış olduğunuz w4rez emek duşmanı gibi kavramları araştırmanızı öneririm.