polonyada yasiyorum, calisiyorum, uretiyorum turkiyeye nasil vergi vermeliyim? sizdeki nasil bir mantik? kaldiki envato uzerinden sattigim urunlerime avrupa birliginin belirledigi dijital urunler vergisini % olarak otomatik olarak oduyorum. $15 lik satistan saticiya ancak $4 kadar geliyor tum vergiler kesildikten sonra
siz daha open source dagitilan yazilimlarla lisansli yazilimlari ayiramayan bir kisisiniz bu konusmayi sizinle devam ettirmeyecegim, utanmadan w4rezi savunmaya calisiyorsunuz belliki hayatinizda daha emek verip birsey uretmemissiniz.
Beni savunmasina gerek yok ben burda taraf degilim dogrulari savunuyorum kazancim veya kaybim yok
sadece bilgilenin diye soyluyorum bunlari birsey kanitlamak zorunda veya amacinda degilim, pm uzerinden cevap vermem bile hataydi sizin kafanizdaki insanlar o guzel ulkemizdeki ureticiyi bezdiriyor
ya sen yazılımcısın dimi? gel ülkende yapsana en azından ülkene bir katkı sağlarsın. dediğimde hala ısrarcıyım. bana Türkiye'ye vergi verdiğini kanıtlayacaksın bu konuşmaya yapman için. yurt dışında sizin için hava hoş tabi. Gel Türkiye de ekmeğinin peşine düşsene. insanlar nereden para kazanırım diye düşünürken teknoif kardeşim ücretini ödeyip emeğini verip bir şey icra etmiş. nedir bu ya? r10.net de duyarlı insanlar yokmu. teknoif kardeşimin kanıtıda destekciside benim. şüphesi olan varsa gelsin bana sorsun. sırf bu scripti satışa devam ettirsin diye onun için başka temalar satın alacağım gerekirse binlerce dolar harcayarak! yeterki
TÜRK VATANDAŞI olarak
TÜRKİYE CUMHURİYETİNE vergisi
VERSİN DESTEK OLSUN DİYE.