kodaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Arkadaş bekliyorum hala sorularımı cevaplamadı. arkadaş polonya devletine vergi veriyomuş. Ülkesine daha vergi vermiyor helal haram sorguluyor. madem sen yasalara uygun yapıyorsun global düşünüyorsun gel hadi kardeşim ben senden tema alacam @teknoif arkadaşın bana kestiği gibi Türkiye cumhuriyetine vergini verdiğini kanıtlayan bir fatura kessene...

arkadaşın exteded lisansı admin paneli için mevcut ödemesini ben yaptım. benim kıredi kartım ile gerçekleşti benim. 17 dolarlık bir ödemesi vardı oda tema içinmiş. neresi yalan yanlış bunun. sen hala oradan anca 30 tl ye script mi satılır diye düşünüyorsun baltalıyorsun. wordpress koskoca blog scriptini ücretsiz dağıtıyor ya joomla scripti ücretsiz dağıtılıyor ya ona emek harcanmamış mı. W4rez kullanımını bize öğretmeye çalışıyorsun. scripti başkasımı yazmış ? temadan w4rez olmaz kardeşim olmaz...

bir saatir çocukla dertleşiyorum. adam seni savunuyor ya teknoif kardeşim seni savunuyor. bilemedim diyor para versemde suçlu oluyorum vermesemde suçlu oluyorum diyor. konuya yazma diyede sabahtır uyarıyor beni ama ne olursa olsun yazıyorum ben. herkes ikikere düşünecek bir iş yapmadan önce...
polonyada yasiyorum, calisiyorum, uretiyorum turkiyeye nasil vergi vermeliyim? sizdeki nasil bir mantik? kaldiki envato uzerinden sattigim urunlerime avrupa birliginin belirledigi dijital urunler vergisini % olarak otomatik olarak oduyorum. $15 lik satistan saticiya ancak $4 kadar geliyor tum vergiler kesildikten sonra

siz daha open source dagitilan yazilimlarla lisansli yazilimlari ayiramayan bir kisisiniz bu konusmayi sizinle devam ettirmeyecegim, utanmadan w4rezi savunmaya calisiyorsunuz belliki hayatinizda daha emek verip birsey uretmemissiniz.

Beni savunmasina gerek yok ben burda taraf degilim dogrulari savunuyorum kazancim veya kaybim yok

sadece bilgilenin diye soyluyorum bunlari birsey kanitlamak zorunda veya amacinda degilim, pm uzerinden cevap vermem bile hataydi sizin kafanizdaki insanlar o guzel ulkemizdeki ureticiyi bezdiriyor