Bu mesajınızı kanıtlamanızı bekliyorum.
" Hiçbir şey değişmeyecek " denilmedi hiçbir zaman. En azından benim yönetimde bulunduğum yaklaşık 3 sene içinde, hiçbir arkadaşım bunu söylemedi. Aksine her zaman yapıcı olduk. " Bunu kendi içimizde istişare edelim " dedik sürekli. Sizlerin görmediği arka planda da bütün önerileri tartıştık. Eğrisiyle, doğrusuyla. Uygun olanları gerçekleştirdik. Ama her üye, kendine uygun gelen bir kural eklemeye kalkarsa, o zaman forum forum olmaktan çıkar.
@aliarbak; öneriler mantıklı görünüyor. Ancak şöyle de bir durum var.
Öncelikle beğeni olayına yasak koyamayız. Bir tasarımcı ne kadar beğeni alırsa, bir sonraki yarışmaya o derece istekli katılım sağlar.
Burası bir forum olduğu için, iftira, sataşma yada tartışma çıkarma harici her mesaj yazılabilir. Mesela bazen katılımcılar çalıntı tasarım kullanıyor. Yarışma sahibi yada bizler farkedemeyebiliriz. Fakat bir üye bunu yazarsa, gerekli incelemeler yapılabilir. Ha, dediğiniz gibi yarışmaya hile katmak, kendi arkadaşını öne çıkarmak için bir mesaj yazılırsa, bunu rapor edin ve gerekeni yapalım.
Özel mesaj konusu ise daha farklı. Eğer birileri özel mesaj ile yarışma sahibine ulaşıp, tabiri caizse ihaleye fesat karıştırıyorsa, yine rapor edin. Gereken cezayı uygulayalım.
@Yeniceri hocam elbette üstünüzdeki iş yükü oldukça fazla bunu inkar etmiyoruz ancak basit bir örnek vermek gerekirse daha birkaç gün önce Forumda bölümüne şahsen bir konu açtım. Tasarım bölümünde yapılmasının yerinde olduğunu düşündüğüm birkaç öneriyi sunmak üzere. Hatta aynı konuya tasarımcı arkadaşlarımı da etiketledim ki görüşlerini paylaşsınlar.
Bu bir öneri konusuydu illa yapacaksınız diye bir şey söylemem zaten söz konusu değil ama bir öneri konusunu bile onaylamadan sildiniz ( siz veya yönetim ) konu hiç yayınlanmadı.
Yazdığınızı görünce söylemek istedim..